Circulaire bank

In een circulaire economie is er geen ruimte voor wegwerpartikelen, maar maken we spullen die we eindeloos kunnen blijven gebruiken. Met het oog op deze terugwinning heeft Moduplus een circulaire bank ontworpen.

Heerlijk zitten op een circulaire bank

Bent u op zoek naar een nieuw bankstel en heeft u daar bepaalde eisen aan? Neem dan eens een kijkje op de website van Moduplus. We hebben een systeem ontwikkeld waarbij alle meubels circulair gebruikt kunnen worden. Met andere woorden, als u bij ons een circulaire bank koopt, dan kunt u deze steeds weer blijven hergebruiken. Al onze meubelen bestaan uit onderdelen die los te halen zijn, waarna u ze eenvoudig in een andere samenstelling weer in elkaar zet. Zo maakt u van uw circulair bankstel bijvoorbeeld een mooie stoel. Het is mogelijk om daarbij ook de hoezen te vervangen voor hoezen in andere stijlen en kleuren.

Voor de circulaire economie een bank ontwikkelen

Bij een circulaire economie maken we dingen die we keer op keer kunnen hergebruiken. Het is dan eigenlijk niet nodig om vaker dan eens nieuwe spullen te kopen. Zo heeft u producten die duurzaam zijn en wordt er een minder grote aanslag gepleegd op het milieu en onze natuurlijke bronnen. Wij hebben voor de circulaire economie een bank ontwikkeld die u ook kunt gebruiken als stoel, of als loungeset, of als ziteiland. De verschillende onderdelen van de bank zijn heel eenvoudig los te koppelen. Bedenk een leuke opstelling voor een nieuw meubel, of misschien wilt u er zelfs wel meerdere kleine meubels van maken. Bij Moduplus is dat allemaal mogelijk.

Meer weten over ons circulair bankstel?

Als u meer wilt weten over onze meubelen, maar ook over de filosofie achter ons bedrijf, dan kunt u altijd even een kijkje nemen op onze site. Hier vindt u een schat aan informatie over Moduplus en de verschillende elementen die u bij ons kunt kopen. We raden u daarbij aan om vooral ook eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft, of als u op zoek bent naar advies over onze producten. Bij Moduplus zijn we er altijd op uit om met onze circulaire bank een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor onze planeet. Onze producten zijn innovatief, kunnen eindeloos hergebruikt worden en zijn, dankzij het minimalistische basisontwerp, absoluut tijdloos. Het is dan ook de moeite waard om eens op onze website bij onze producten te komen kijken.

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.