Circulaire inrichting

In een circulaire economie is er geen ruimte voor wegwerpartikelen, maar maken we spullen die we eindeloos kunnen blijven gebruiken. Met het oog op deze terugwinning heeft Moduplus een circulaire inrichting ontworpen.

Wilt u uw huis circulair inrichten?

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, een circulaire inrichting voor uw huis. Dit heeft er niks mee te maken dat u al uw meubels in een cirkel neer moet zetten, maar het heeft wel te maken met een andere cirkel. Bij circulair inrichten worden de verschillende onderdelen van uw interieur namelijk steeds weer opnieuw gebruikt. Met andere woorden, als u op gegeven moment genoeg heeft van de meubelen die u in uw huis heeft staan, dan is het heel makkelijk om deze dusdanig aan te passen dat u een geheel nieuwe inrichting krijgt. Bij Moduplus bestaan de meubelen uit losse onderdelen, die u simpel in een nieuwe opstelling neer kunt zetten om zo geheel nieuwe meubelen te krijgen.

Aan een circulaire economie de inrichting aanpassen

Een circulaire inrichting is natuurlijk de optimale duurzame inrichting voor uw huis. Wij hebben met ons Moduplus systeem meubelen ontwikkeld met duurzaamheid als uitgangspunt. Wij wilden iets maken met elementen die u keer op keer zou kunnen hergebruiken. Zo kunnen zittingen en rugleuningen van elkaar worden losgekoppeld en daarna heel eenvoudig weer worden vastgemaakt in een andere samenstelling. Maar ook de hoezen kunnen worden vervangen, zodat u bij bijvoorbeeld een nieuw kleurtje aan de muur eenvoudig uw meubels hierop aanpast.

Uw huiskamer circulair inrichten

Voor een circulaire inrichting neemt u gewoon even een kijkje bij Moduplus. Wij hebben de mogelijkheden voor u klaarstaan om uw meubels steeds te blijven hergebruiken, waarbij u toch keer op keer de stijl in uw huis kunt veranderen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van ons systeem, of de gedachtegang achter Moduplus, dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We leggen u graag alles uit over het Moduplus systeem, maar ook over circulair inrichten.

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.