Circulaire meubels

In een circulaire economie is er geen ruimte voor wegwerpartikelen, maar maken we spullen die we eindeloos kunnen blijven gebruiken. Met het oog op deze terugwinning heeft Moduplus circulaire meubels ontworpen.

De mooiste circulaire meubels van Moduplus

Als u op zoek bent naar nieuwe meubels, maar als u ook interesse heeft voor duurzaamheid, dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij Moduze plus. Wij hebben namelijk een systeem van circulaire meubels ontwikkeld waarbij het mogelijk is om de verschillende onderdelen eindeloos te hergebruiken. Dit is een innovatief systeem van circulair meubilair, dat we speciaal hebben ontwikkeld met hergebruik als belangrijk focuspunt. U krijgt bij ons een zitting en een leuning, meer is er niet nodig. Door de unieke stijl van deze meubelen kunt u met slechts deze elementen een prachtige inrichting maken.

Voor een circulaire economie meubels ontwikkelen

In een circulaire economie worden alle producten die gemaakt worden dusdanig ontwikkeld dat ze ook keer op keer hergebruikt kunnen worden. We hebben onze circulaire meubels ook met deze insteek ontworpen. Met andere woorden, die onderdelen die u gebruikt om een stoel mee te maken, kunt u ook opnieuw gebruiken om bijvoorbeeld een lounge bank mee in elkaar te zetten, of een ziteiland, een hoekbank… We willen het op deze manier mogelijk maken om niet alleen duurzaam bezig te zijn met uw meubels, maar ook om steeds wat nieuws te kunnen doen met dezelfde meubelen.

Meer weten over ons circulair meubilair

Dat we voor een circulaire economie meubels hebben ontwikkeld wil natuurlijk niet betekenen dat de de meubels er dan ook heel zakelijk uitzien. Onze ontwerpers hebben hun best gedaan om met een grote variatie aan stijlen en kleuren te komen, zodat u zonder problemen iets kunt vinden wat u mooi vindt. Het prettige hieraan is dat de hoezen van de onderdelen vervangen kunnen worden, zodat u eenvoudig een geheel nieuwe look aan uw inrichting geeft. Meer weten? We staan altijd klaar om u antwoord te geven op al uw vragen op dit gebied.

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.