Duurzame meubels

De verrassing zit ‘m in de eenvoud. Duurzame meubels van Moduplus zijn speciaal en toch heel eenvoudig: iedereen kan ermee werken. Het ontwerp bestaat uit een zitting en leuning en daarmee heb je alle ‘tools’ in handen om een ruimte in te richten. Als je dagelijks met interieur bezig bent, weet je hoe belangrijk het is dat meubelen flexibel en tijdloos zijn en dat ze alle modes kunnen doorstaan.

Hergebruik

Duurzaam design in meubels: al tijdens het ontwerpproces van de duurzame meubels lag bij Moduplus de focus op het hergebruik van de elementen. Door de opbouw in lagen kunnen alle gebruikte materialen gemakkelijk worden gereinigd of vervangen en aan het einde van de levensduur gerecycled. De EPP basis is licht in gewicht en productie en transport kosten daardoor veel minder energie. Met het oog op dit hergebruik kun je eindeloos in opstellingen variëren en mocht je na jaren uiteindelijk toch van interieur willen veranderen dan kun je eenvoudig een nieuwe bekleding kiezen en laten opsturen naar jouw locatie. Zo blijven je design meubels duurzaam en altijd up-to-date.

Variatie

Ook dankzij het minimalistische ontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode of trends. Met de duurzame meubels van Moduplus koop je een meubelstuk met een zeer lange levensduur en zit je nergens aan vast. Duurzaam design en meubels die passen in een circulaire economie: aan het àller einde van de levenscyclus kunnen de elementen retour afzender en worden ze verwerkt tot een nieuw durabel meubel. Als dat geen groene gedachte is…

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.