Duurzame projectinrichting

Voor liefhebbers van duurzame projectinrichting heeft Moduplus een uniek programma. Met hergebruik als uitgangspunt is het Moduplus zitsysteem ontworpen, een modulaire elementenbank bestaande uit slechts een zitting en een leuning waarmee je moeiteloos een projectinrichting duurzaam maakt. Met maar twee componenten is alles voorhanden om een ruimte up-to-date in te richten. Moeiteloos toe te passen voor een hoekbank, een loungeset, een werkeiland of wat je maar wilt. De losse elementen kun je verbinden door het (zonder gereedschap) plaatsen van metalen beugels en met de speciale pootjes kun je de gewenste zithoogte instellen. Als de inrichtingswensen veranderd zijn, haal je alles uit elkaar en maak je snel weer een nieuwe opstelling. Op het gebied van duurzame stoffering biedt Moduplus tal van mogelijkheden, voorbeelden van onze Cradle-to-cradle collectie sturen wij graag toe.

Circulaire productie

Om zorgvuldig om te gaan met grondstoffen en energievoorraden is het noodzakelijk circulair te produceren. Bij circulaire productie worden grondstoffen gebruikt die biobased zijn (geheel van natuurlijke oorsprong) of volledig recyclebaar. De onderdelen worden zo toegepast dat ze op verschillende tijdstippen vervangen kunnen worden en er geen restafval ontstaat. Tijdens het ontwerpproces van het Moduplus-systeem lag de nadruk steeds op het kunnen hergebruiken van de elementen: er is voorzien in bekleding die gemakkelijk te reinigen of te vernieuwen is en alle gebruikte materialen kunnen worden vervangen of aan het einde van de levensduur gerecycled. Ook worden de elementen aan het einde van de gebruiksduur in zijn geheel teruggenomen. Graag zelfs!

Add-ons

In de collectie van Moduplus duurzame projectinrichting is er ook aandacht voor attachments in de vorm van diverse (tussen)tafels voor tijdschrift, drankje of voor het gebruik van tablets en laptops en zijn er speciale producten en mogelijkheden. Het Moduplus zitsysteem heeft inmiddels zijn weg gevonden naar verschillende locaties in binnen- en buitenland: residenties, kantoren, wachtruimtes, musea, beurzen en buitenterrassen. Door de EPP basis zijn de elementen licht in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, productie en transport kosten daardoor weinig energie. Dit unieke ontwerp is hét antwoord op de toegenomen behoefte aan projectinrichting die duurzaam en flexibel is. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze studio en natuurlijk komen we ook graag voor een vrijblijvende presentatie op uw locatie.

Meer weten

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.