Elementenbank

Q en A met Aart Blok
ontwerper van Moduplus, een andere kijk op zitten

Waarom dit meubel?

Van een afstand lijkt dit minimalistisch vormgegeven meubel op alle andere elementenbanken, maar van dichtbij is deze elementenbank een wereld van verschil. Met slechts 2 verschillende delen maak je je eigen unieke zithoek. Je zit nooit vast aan een opstelling, met een bank van elementen maak je elke keer je eigen creatieve exemplaar. En het is heel eenvoudig te doen, zonder gereedschap maak je een loungehoek, fauteuil, zitgroep of wooneiland.

Wat verandert zitten in relaxen?

Op een ongedwongen manier zitten zonder dat je je bewust bent van je houding.

Wat vind je zelf de fijnste opstelling?

De u-vorm elementenbank is nog steeds mijn favoriet; met aan de lange zijden de mogelijkheid om lekker languit te liggen en aan de korte kanten altijd genoeg zitmogelijkheden paraat.

Is er een lang weekend in het verschiet dan maak ik met de elementenbank graag een lekkere royale bedbank. Plaids binnen bereik, drankje bij de hand en heerlijk de hele avond films kijken.

Heb je een suggestie voor een kindvriendelijke stoffering?

Voor de Moduplus elementenbanken is er keuze uit een enorme sortering stoffen, geschikt voor elke interieur. Veel van deze stoffen zijn wasbaar, dat is in een gezin met kinderen praktisch. Maar ook veel andere, niet wasbare stofmelanges zijn geschikt. En is er echt een ramp gebeurd op je bank elementen dan kun je de hoes eenvoudig vervangen.

Bekijk de stoffen

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.