De ‘Salone’ zit erop, ‘back to normal’ nu. Mille grazie Milano voor een geweldig inspirerende week: design om te zoenen in Zona Tortona, indrukwekkende installaties in Ventura Centrale en een bruisend Brera. Hier enkele ‘Milan memories’:

ANOTHER VIEW Een doorlopend project bestaand uit mobiele ramen die je kamer transformeren in een nomadische plek. Een 24-uur durende film met fantastisch uitzicht ( ook op verzoek). Je hoeft niet meer weg.

 

 

 

 

 

 

 

 

THE TUBE LAMP CLOCK van Lambert Kamps uit Eindhoven, een installatie met 30 pneumatische lampen die samen een digitale klok vormen.

 

 

 

 

 

 

JENNY BANKS 3D-printtechnologie ingezet om met gerecyclede vezels nieuw textiel te ontwerpen. Bewijs dat circulair design slim én mooi kan zijn.

ONE PLANET one future is een artistiek project van Anne de Carbuccia, een Frans-Amerikaans artiest, die door middel van fotografie, video en installatie de evolutie van de planeet en de relatie tussen mens en planeet wil documenteren.

SERENITEIT in een hectische stad, kan dat? De villa van Leonardo da Vinci bewees een aangenaam rustpunt te zijn. Airbnb beloofde een ‘experience’. In de villa een verrassende mix van vijftiende-eeuws en hedendaags design ( o.a. Wieki Somers) en daarna in de parkachtige tuin ………. rust!

 

# Salone del Mobile, #Milaan #moduplus #circulairdesign