Modulair bankstel

Op zoek naar de perfecte modulaire bankstellen? Maak kennis met de modulaire meubels van Moduplus. Liefhebbers van veranderingen in het interieur of stylisten die verschillende functies van een meubelstuk verlangen worden met dit modulair bankstel op hun wenken bediend. Van klassiek tot retro of modern. Het tijdloos vormgegeven meubel voelt zich in elk interieur thuis en geeft je ultieme vrijheid!

Bankstel modulair

Een maximaal herbruikbaar bankstel modulair, multi-functioneel en ook nog eens uiterst comfortabel. Eén zitelement en één rugelement, meer is niet nodig om een leef- of werkruimte in te richten. Met gemak ontstaat een fauteuil, zitgroep, wooneiland of elke andere originele creatie. En als een andere setting gewenst is, is dit snel te realiseren. Er zijn geen schroeven of andere hulpstukken nodig en om te kunnen voldoen aan de wens van flexibele hoogte is zelfs een instelbaar pootje bedacht. Hiermee kan op eenvoudige wijze de zithoogte worden aangepast zodat hetzelfde meubel te allen tijde een comfortabele hoogte kan bieden.

Ruimte voor creativiteit

Het ontwerp is minimalistisch en kan op eenvoudige wijze eindeloos worden gerestyled. Het systeem kan worden bekleed met stoffen in een uitgebreide kleurenreeks, hiermee kun je eigen unieke modulaire bankstellen ontwerpen en eindeloos combineren. Gelikt design of -voor wie durft- een mix van klassiek en modern: een speciaal toegepast stripsysteem zorgt ervoor dat de bekleding van de elementen gemakkelijk te wisselen is. Flexibel toepasbaar: in woonhuizen of residenties, kantoren, wachtruimtes, galerieën en musea. Ook voor beurzen, tentoonstellingen en events kan dit modulair bankstel een antwoord zijn op een groeiende behoefte aan flexibel en tijdloos meubilair.

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.