Modulaire bank

Ieder heeft zo zijn eigen ideeën en wensen als het om inrichting of styling gaat, afhankelijk van trends of seizoen bestaat vaak de behoefte om van interieur te wisselen. De traditionele modulaire bank blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig aan de veranderende wensen te kunnen voldoen: gebrek aan (of een te ingewikkelde) constructie, loodzware elementen en niet passende linker- of rechterarmleuningen zijn veelvoorkomende ergernissen.

Een comfortabele zitgroep die zich laat bouwen als Lego en er ook mooi uitziet ?

De oplossing komt van Moduplus, een innovatief meubelontwerp gebaseerd op dezelfde principes als de bekende bouwsteentjes. Industrieel ontwerper Aart Blok ontwierp het modulaire zitsysteem om te kunnen voorzien in een behoefte om snel van interieur te wisselen: een modulaire bank, multi-functioneel inzetbaar en uiterst comfortabel. Een tweezitter, een lounger, een slaapbank of wooneiland, deze authentieke bank van Nederlandse bodem is het allemaal.

Innovatief

Word je eigen interieurdesigner. Slechts twee elementen (een rug- en een zitelement) als bouwstenen zijn nodig om een leef- of werkruimte te maken. In de basis van de modulaire banken is een gatenpatroon aangebracht waarin (zonder gereedschap) pootjes en koppelstukken geplaatst kunnen worden. Op deze manier blijven de elementen keurig op hun plaats en zijn er geen zichtbare bevestigingen. Zo creëer je een bank modulair, minimalistisch, mooi en nooit ‘out of fashion’ .

Interieur update

Met een bank die modulair is, geef je je huis eenvoudig een totale make-over. Moduplus modulaire banken voegen zich naar wat jij wilt, telkens weer. Mocht je interieur toe zijn aan een nieuwe ‘look’, dan biedt de uitgebreide stoffencollectie je mogelijkheid om te kiezen voor elke gewenste stijl. Chic, oosters, classy of bohemian, de elementen zijn ‘in no time’ te voorzien van een nieuwe up-to-date hoes.

Mix, match and be different!

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.