Modulaire hoekbank

De ontwerper van het Moduplus zitsysteem toont met de nieuwe Moduplus modulaire hoekbank een nieuwe visie op zitten. Voor ruimdenkende, bewuste inrichters; mannen en vrouwen met een kritische smaak. Geen traditionele dertien-in-een-dozijn bank, maar voor wie het anders wil een flexibel systeem met verwisselbare bekleding. Het kopen van een bank is een serieuze investering, daarom is het belangrijk dat er wordt gekozen voor een meubel met een lange levensduur en een waarmee je eindeloos kunt variëren. De modulaire hoekbank van Moduplus heeft dat allemaal: een uniek koppelsysteem en vervangbare stoffering. Hiermee haal je een meubel in huis dat uniek, comfortabel en nooit meer ‘out of fashion’ is.

Hoekbank modulair

Aan durf heeft het niet ontbroken bij het ontwerpen van deze modulaire hoekbanken. Door middel van een innovatief systeem zijn de elementen eenvoudig aan- en van elkaar te koppelen en maak je van je bank letterlijk in een handomdraai een loungemeubel, ziteiland of relaxplek. Breek met de saaie traditionele opstellingen en maak het je gemakkelijk. Ga voor zitten 2.0 en kies je eigen unieke opstelling.

Jong en fris

Met een bank die modulair is, geef je je huis eenvoudig een totale make-over. Moduplus modulaire banken voegen zich naar wat jij wilt, telkens weer. Mocht je interieur toe zijn aan een nieuwe ‘look’, dan biedt de uitgebreide stoffencollectie je mogelijkheid om te kiezen voor elke gewenste stijl. Chic, oosters, classy of bohemian, de elementen zijn ‘in no time’ te voorzien van een nieuwe up-to-date hoDesign je eigen modulaire hoekbanken en kies uit het enorme aanbod aan stoffering. Naar hartelust aan te passen aan je eigen smaak. Kies een bekleding van wol, fluweel, linnen of een wasbare stof uit een uitgebreid kleurenpalet. Voor de juiste ‘touch and feel’ sturen we je graag de stofstalen toe. Ben je na verloop van tijd de gekozen ‘look’ toch beu, dan kun je je meubel eenvoudig zelf restylen. Met behulp van de ingenieuze strip aan de onderzijde van de elementen kun je de bekleding moeiteloos verwijderen en vervangen door een nieuwe hoes. De Moduplus hoekbank: modulair, duurzaam, tijdloos en altijd ‘in shape’. Blijf fris en jong in alles!es.

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.