Modulaire sofa

Liefhebbers van een eigentijdse inrichting kiezen tegenwoordig in toenemende mate voor een mix van vintage meubelen en authentiek design. In plaats van zich te conformeren aan een enkele stijlperiode kiest men liever voor een melange van moderne, klassieke en vintagestukken. Een mooi vintagestuk is een aanwinst voor het interieur en design klassiekers van Eames, Colombo of Pastoe vinden hun weg naar de moderne interieurs en lofts. Het is trouwens niet voor het eerst dat vintage in de mode is, al in de jaren 60 was het reeds ‘in’ om nieuw te combineren met het oude. Vintage is er in vele definities en prijsklassen: van authentieke merken voor verzamelaars en goedkopere kopieën voor mensen met een kleiner budget; beide dragen bij aan de sfeer en de gewenste uitstraling. Vaak vindt men het lastig om voor deze interieurmix een bijpassend meubel te vinden, men twijfelt over de mogelijkheden.

You've got style

Hoe combineer ik mijn collector’s item met een passend eigentijds meubel? Voor die twijfelaars heeft het Nederlandse designlabel Moduplus een passend antwoord: een comfortabele modulaire sofa met de juiste uitstraling. En met de zeer uiteenlopende stoffencollectie voorziet u in elke gewenste smaak of sfeer. De hoezen van de modulaire sofa zijn zelfs afneembaar en of u nu kiest voor een minimalistische, barokke of urban sfeer: Moduplus past bij elk interieur en elke stijl.

Designklassiekers

Een matrix zithoek, fauteuil met hocker, een lazy lounger of een sofa modulair, de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. De modulaire sofa’s kunnen naar eigen smaak gecombineerd worden en met een persoonlijke materiaalkeuze komt u tot een originele invulling. Consumenten die voor tijdloos design kiezen, kunnen met deze modulaire sofa’s prima uit de voeten. Voor de nieuwste collectie en meer informatie kunt u terecht in de vertrouwde Moduplus Studio of op deze website

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.