Modulaire zetel

Modulaire zetels zijn niet meer weg te denken uit het moderne meubelaanbod. En dat is niet voor niets: een modulair meubel biedt u de vrijheid om op ieder moment een nieuwe ‘look’ aan het interieur te geven. Als in de loop der tijd behoefte is aan verandering of de woonsituatie gewijzigd is, bent u met een modulaire zetel vrij om deze aan te passen aan de nieuwe situatie.

Op zoek naar een zitmeubel dat optimale vrijheid garandeert, comfortabel is en eindeloos met u meegaat? In de wereld van Moduplus creëert u zelf het meest persoonlijke interieur. Of het nu om een tweezitter, hoekbank of wooneiland gaat, met een zetel die modulair is, is dit eenvoudig en vlot te realiseren.

Spelen met stijlen

Volgt u graag de laatste trends of houdt u het liever klassiek? De modulaire zetels van Moduplus zijn naar elke wens en in elke kleur te bekleden. Wordt het een trendy dessin of toch liever een traditioneel streepje, het kan allemaal. Stel zelf uw designsofa samen met verschillende elementen. Moduplus biedt u een authentiek ontwerp, ontstaan uit de ontwerpfilosofie dat een bank comfortabel, tijdloos en duurzaam moet zijn. Met gevoel voor schoonheid èn het besef dat een meubel oneindig lang mee moet kunnen. Creëer met dit design uw eigen minimalistische zithoek.

Liever loungen of 'zitten op niveau' ?

Liever loungen of ‘zitten op niveau’? Ook dat bepaalt u met de Moduplus modulaire zetels zelf: de zithoogte is op elk gewenst moment aan te passen aan de behoefte. Verstelbare pootjes of hoge of lage versies zijn op elk moment nog te bestellen. Een zetel die modulair is en met liefde ontworpen. Voor nu en later.

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.