In een circulaire economie maken we dingen die we eindeloos kunnen hergebruiken

Innovatief

Met duurzaamheid als uitgangspunt is het Moduplus systeem ontworpen, een modulair zitsysteem met de focus op hergebruik. Het ontwerp bestaat uit een zitting en een leuning en met slechts die twee elementen heb je alles wat nodig is om een ruimte in te richten. Moeiteloos maak je een stoel, een bank, een hoekbank, een lounge set, daybed, ziteiland of wat je maar wilt. De losse elementen kun je verbinden met metalen beugels zonder dat er gereedschap voor nodig is en met de speciale beugels kun je zelf de zithoogte instellen. Als de woonwensen veranderd zijn, dan haal je alles uit elkaar en maak je eenvoudig weer wat nieuws.

Eindeloos hergebruik

Tijdens het ontwerpproces van dit systeem lag de nadruk steeds op het kunnen hergebruiken van de elementen: er werd voorzien in een verwisselbare hoes zodat bekleding gemakkelijk te reinigen of te vervangen is en door de opbouw in lagen kunnen alle gebruikte materialen worden vervangen of aan het einde van de levensduur gerecycled. We nemen zelfs alle elementen terug aan het einde van de gebruiksduur. Door de EPP basis zijn de elementen extreem licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, productie en transport kosten daardoor veel minder energie en we kunnen het systeem zelfs met pakketpost versturen.

Tijdloos

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aanpassen te passen aan de wensen van het moment. In Attachments is voorzien in de vorm van diverse (tussen)tafels voor tijdschrift, drankje of het gebruik van laptops. Voor projecten creëren wij speciale oplossingen en producten. Het Moduplus zitsysteem is te vinden op verschillende locaties in binnen- en buitenland: huiskamers, kantoren, wachtruimtes, musea, beurzen, evenementen en buitenterrassen. Dit systeem is hét antwoord op de groeiende behoefte aan duurzame en flexibele meubelen; het meest duurzame zitmeubel op de markt.

Element formaten

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.