Projectmeubilair

Ontwikkelingen in de informatietechnologie zijn de voornaamste aanjager voor ingrijpende veranderingen in de wereld van facility: een stille revolutie heeft zich voltrokken m.b.t. de inrichting van de moderne werkplek. Omdat de nieuwste technologie flexibel werken mogelijk maakt, is men niet langer gebonden aan de vaste werkplek of het bureau. De nieuwe generatie werknemers stelt andere eisen aan de werkplek en het projectmeubilair. Kernwoord daarbij is ‘flexibiliteit’. De inrichting van kantoren verschilt daardoor behoorlijk van die we kennen van perioden daarvoor.

Nuttig en geraffineerd

Een nieuwe vorm van (samen)werken, leidinggeven en overleggen vereist slimmer, efficiënter en effectiever projectmeubilair. Experimenteren met nieuwe vormen van vergaderen of brainstormen kan eenvoudig met modulaire projectmeubelen van het Nederlandse meubelmerk Moduplus. Met de moderne zitelementen maakt u in no time een creatievere werkplek, een formele gespreksopstelling of juist een heel informele vergaderplek. Is na verloop van tijd een nieuwe ‘huisstijl’ gewenst, dan is ook deze transformatie eenvoudig te realiseren: de bekleding van de elementen is d.m.v een flexibele strip eenvoudig te vervangen en de elementen kunnen daardoor moeiteloos worden voorzien van een nieuwe, frisse look. Combineer met vormen, kleuren en materialen; elke unieke keuze is mogelijk.

Akoestiek

Ook waar in moderne kantoren geworsteld wordt met de akoestiek kunnen deze modulaire projectmeubels een oplossing bieden. De elementen uit het Moduplus-programma bieden een geluiddempende werking en geven de ruimte een behaaglijke akoestische atmosfeer. Moduplus projectmeubelen zijn veelzijdig toepasbaar en bieden flexibele opstellingen voor hotels, scholen, residenties, recreatie- en expositieruimtes. Goed en duurzaam design in projectmeubels wordt steeds belangrijker. Moduplus voorziet in die toenemende behoefte en biedt hiervoor innovatieve facilitaire oplossingen.

Portfolio

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.

Dankzij het minimalistische basisontwerp is het systeem niet gevoelig voor mode en door de verwisselbare stoffering is het ook altijd aan te passen aan de wensen van het moment.